Vill du bidra?

Under de senaste åren har det skett omfattande renoveringar vilket har bidragit till att kursgården nu är i mycket gott skick. Gården kräver dock ett visst kontinuerligt underhåll. Om man har möjlighet får man gärna bidra med detta när man använder gården, det gäller exempelvis gräsklippning och trädgårdsskötsel.

Stöd oss

Stöd oss i arbetet att förverkliga visionen om ett undervisningscenter i Varnhem! Skänk en gåva till verksamheten på plusgiro 64 67 35-1. Pengarna kommer att användas där de bäst behövs, det kan vara till inköp av undervisningsmaterial, underhåll av byggnader eller tryckning av material om Martinus kosmologi.

Arbetshelger

Allt arbete på Kosmosgården bedrivs ideellt, varför både praktisk och ekonomisk hjälp tacksamt tas emot. Det finns också möjlighet att vara med på arbetshelger då vi hjälps åt med praktiskt arbete samtidigt som vi umgås och samtalar om Martinus andliga vetenskap.

Vårens arbetshelger 2017 kommer att genomföras påskhelgen den 14 – 17 april och den 29 april – 1 maj samt Kristi Himmelsfärdshelgen 25-28 maj. Den 23 – 25 juni upprepar vi 2016 års succé med kombinerad arbetshelg och midsommarfirande!

Vid arbetshelger utgår varken mat- eller boendekostnad, men vi lagar maten tillsammans. Om du vill veta mer om hur du praktiskt kan hjälpa till är du välkommen att ringa Claus Möller 0701 – 710049 för mer information. claus_miller@hotmail.com. Om du vill veta mer om hur du praktiskt kan hjälpa till är du välkommen att ringa Claus Möller på 031-46 40 49 för mer information.

Du kanske också är intresserad av att vara medarbetare på sommarkurserna genom att arbeta i köket eller med något annat som kan gagna stiftelsens verksamhet. Hör då av dig till: helen@martinuscentervarnhem.se.

Comments are closed.