Om gården

Kosmosgården har varit ett svenskt centrum för Martinus andliga vetenskap sedan början av 1950-talet. År 1965 invigdes den av Martinus personligen. Här har Martinus hållit många föredrag och uppskattade frågestunder. Under senare år har kursgården renoverats och moderniserats samtidigt som den genuina prägeln bevarats.

Det är en relativt liten kursgård som ligger i en vacker och rofylld miljö på berget Billingen i Västergötland. Den natursköna omgivningen bidrar till att ge kurserna en behaglig inramning, och många reagerar spontant på den positiva och speciella atmosfären här.

Inkvarteringen är enkel, men fullvärdig, och därmed också billig. All mat – från frukost till kvällsfika – är inkluderad i kurspriserna. Då vi äter och bor tillsammans under kursveckorna erbjuder kursgården naturliga möjligheter till samtal, gemenskap och otvungen samvaro. Till kurserna kan vem som helst komma som är intresserad av eller nyfiken på den världsbild som Martinus presenterar. Det krävs inga speciella förkunskaper.

Kosmosgården finns till för alla som vill arrangera kursverksamhet i Martinus världsbild eller närliggande områden. För mer information om möjligheten att hyra Kosmosgården för kursverksamhet, se under Bokning.

Comments are closed.