Bokning

Bokning

För bokning av Kosmosgården, ring Helen von Sydow på telefonnummer 073 – 6170722. Helen ger dig också information om hur du hittar dit. Om det är fler som har bokat kursgården vid samma tidpunkt gäller följande prioritering: 1) kursverksamhet i Martinus andliga vetenskap och 2) kursverksamhet inom närliggande områden.

Priser

Kostnaderna för boende är 200 kr för ett dygn per person. Barn under 7 år bor gratis och barn och ungdomar från 7 till 17 år betalar halva priset.  Under april och oktober tillkommer en kostnad på 50 kr per person (halva kostnaden för barn) för uppvärmning av huset och vatten. Under november till mars är Kosmosgården stängd.

Betalning

Inbetalning sker via postgirokonto 64 67 35-1. Ange datum, antal övernattningar samt vem det är som betalar in. Om du önskar en faktura utfärdar vi en sådan. Verksamheten är momsfri. Du kan också betala via bankgiro 214-8864 och via swish: 123 637 83 68.

Städning

Vi har en regel att innan man lämnar huset så städar alla efter sig. Vi är omsorgsfulla kring att alla skall få komma till ett hus som är rent och fräscht. Vi försöker också att ha nyklippta gräsmattor inför nybesök. Om en hyresgäst inte städar efter sig måste vi debitera gästen med de faktiska kostnaderna för städningen.

Comments are closed.