Bokning

Bokning

För bokning av Kosmosgården, ring Kerstin Kamienski på telefonnummer 046-211 29 65. Kerstin ger dig också information om hur du hittar dit och var du kan hämta nyckeln till gården. Om det är fler som har bokat kursgården vid samma tidpunkt gäller följande prioritering: 1) kursverksamhet i Martinus andliga vetenskap; 2) kursverksamhet inom närliggande områden; och 3) boende för privat bruk.

Priser

Kostnaderna för boende är 200 kr för ett dygn per person. Barn under 7 år bor gratis och barn och ungdomar från 7 till 17 år betalar halva priset. Som andelsägare är man givetvis välkommen att bjuda in icke-medlemmar (som till exempel är fallet vid kursverksamhet) som också betalar ovanstående pris.Som andelsägare ges en viss rabatt, som bestäms vid föreningens årsstämma. Under april och oktober tillkommer en kostnad på 50 kr per person (halva kostnaden för barn) för uppvärmning av huset och vatten. Under november till mars är Kosmosgården stängd.

Betalning

Inbetalning sker via postgirokonto 67 95 89-2. Ange datum, antal övernattningar samt vem det är som betalar in. Om du önskar en faktura utfärdar vi en sådan. Verksamheten är momsfri.

Städning

Vi har en regel att innan man lämnar huset så städar alla efter sig. Vi är omsorgsfulla kring att alla skall få komma till ett hus som är rent och fräscht. Vi försöker också att ha nyklippta gräsmattor inför nybesök. Om en hyresgäst inte städar efter sig måste vi debitera gästen med de faktiska kostnaderna för städningen.

Comments are closed.