Vill du bidra?

Under de senaste åren har det skett omfattande renoveringar vilket har bidragit till att kursgården nu är i mycket gott skick. Gården kräver dock ett visst kontinuerligt underhåll. Om man har möjlighet får man gärna bidra med detta när man använder gården, det gäller exempelvis gräsklippning och trädgårdsskötsel.

Stöd oss i arbetet att förverkliga visionen om ett undervisningscenter i Varnhem! Skänk en gåva till verksamheten på plusgiro 64 67 35-1. Pengarna kommer att användas där de bäst behövs, det kan vara till inköp av undervisningsmaterial, underhåll av byggnader eller tryckning av material om Martinus och hans verk Tredje testamentet.

Olika sätt att stödja oss

Bli månadsgivare

Ge gärna ett belopp till oss varje månad. Du kan själv lägga upp en stående överföring till oss via din bank eller göra en manuell utbetalning. Om du behöver hjälp kontakta Helen på 0736 – 170722.

Ge en gåva

Du kan sätta in en gåva på vårt plusgiro 646735-1 eller bankgiro 214-8864.

Om du vill ge en gåva via swish så är vårt nummer: 123 637 83 68. Ange ”gåva” i meddelandefältet.

Bor du i ett annat land och vill ge oss en gåva behöver du följande uppgifter:
IBAN: SE02 9500 0099 6018 0646 7351
BIC/SWIFT:  NDEASESS

Bankens adress: Nordea, Smålandsgatan 17, S-105 71 Stockholm

Vår adress: Martinus Center Varnhem, c/o von Sydow, Fjugestagränd 23, S-124 72 Bandhagen

Minnesgåva

För att hedra minnet av en avliden kan du ge oss en gåva och vi skickar en minnesadress till de anhöriga. Tag kontakt med oss via info@ martinuscentervarnhem.se eller tel. 0736-17 07 22

Testamentsgåva

Du är välkommen att testamentera ett bestämt belopp eller en procentsats av din kvarlåtenskap till oss. I testamentet ska det tydligt framgå att gåvan ska ges till Stiftelsen Martinus Center Varnhem, med organisationsnummer 802477-5382

Arbetshelger

Allt arbete på Kosmosgården bedrivs ideellt, varför både praktisk och ekonomisk hjälp tacksamt tas emot. Det finns också möjlighet att vara med på arbetshelger då vi hjälps åt med praktiskt arbete samtidigt som vi umgås och samtalar om Martinus andliga vetenskap.

En arbetsvecka genomförs varje vår i slutet av april, början på maj. Huset ska öppnas efter vintersömnen och rummen vårstädas. Sedan är det är alltid mycket som behöver göras på en fastighet i form av reparationer, målning och förbättringar. Kom ett par dagar eller stanna hela veckan, vi är tacksamma för alla insatser både inne och ute. (Håll utkik efter information om aktuella datum).

Vid arbetshelger och arbetsveckor utgår varken mat- eller boendekostnad, men vi lagar maten tillsammans. Om du vill veta mer om hur du praktiskt kan hjälpa till är du välkommen att ringa Claus Möller 0701 – 710049 för information. Anmälan till helen@martinuscentervarnhem.se.

Du kanske också är intresserad av att vara medarbetare på sommarkurserna genom att arbeta i köket eller med något annat som kan gagna stiftelsens verksamhet. Hör då av dig till: helen@martinuscentervarnhem.se eller ring på 0736 – 170722.

Comments are closed.